DE COACH


annelies

Ik ben opgeleid als technisch natuurkundig ingenieur. Na mijn afstuderen ben ik bij Philips begonnen als onderzoeker.

Tijdens mijn loopbaan volgde ik meerdere cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke groei. Juist daar waar ik met mensen bezig kon zijn in plaats van met machines bleek mijn kracht te liggen. Uiteindelijk besloot ik me toe te leggen op coaching en de weg van het gevoel te volgen in plaats van het verstand.

Dit heeft na een intensieve opleiding tot coach, geleid tot: Isense beroepscoaching.

Isense komt van het engelse `I Sense`. Ik word gewaar, ik word bewust. Bewustwording is de eerste stap op weg naar groei. Groei wordt in de huidige complexe samenleving vaak in een adem genoemd met verandering. Groei kán betekenen verandering, het kan ook betekenen; berusting of acceptatie.

Ik ben als Europees gecertificeerd coach aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en werk volgens de voorgeschreven ethische gedragscode. Verder doe ik aan intervisie met vakgenoten en volg workshops en cursussen om mijn kennis te verdiepen en uit te breiden. Dit omdat ik wil bijdragen aan de professionalisering van het vak coaching en voor mijn cliënten een omgeving wil creëren waar betrouwbaarheid en kwaliteit vanzelfsprekend is.

Wat mij kenmerkt: inlevingsvermogen, betrouwbaarheid, authenticiteit, analytisch vermogen, humor, creativiteit, gericht op groei.